Seattle och Philadelphia möts i en match som spelas natten till torsdag, och här tycker jag att hemmalaget överskattad alldeles för mycket.

Seattle ligger på plats 15 av 16 i sin conference och det har hittills bara blivit tio segrar på 30 matcher.
Man avslutade den sista matchen innan jul med att förlora mot Edmonton med 3-5, och man visade återigen upp en svag defensiv.

Just defensiven är en stor anledning till de svaga resultaten, och det är bara Arizona som släpper in fler mål i conferencen.
Truppen håller en okej nivå med spelare som Eberle och Schwartz, men överlag så tillhör man ett av de sämre lagen, och då man förlorat fem av sina sex senaste matcher så tycker jag att man blir lite väl stora favoriter i matchen.

Philadelphia kommer från en bra period där man vunnit fyra av sina fem senaste matcher, och man har även tagit poäng i samtliga.
Efter en sämre period i slutet av november så har spelet sett klart bättre ut, och man ligger just nu på en elfteplats i conferencen.

I grunden är man ett riktigt bra lag då spelare som Atkinson, Farabee, Konecky, Provorov och Giroux finns i truppen, och med tanke på kvaliteten som finns så bör man kunna lösa poäng i matchen.

Philadelphia såg bra ut innan uppehållet och här ställs man mot beskedligt motstånd, och jag tror att man får med sig minst en poäng från matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Jones (Confirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip