Seattle och Vegas gör upp i winter classic som spelas på T-Mobile Park, baseballaget Seattle Mariners hemmaarena, och här har jag hittat ett spel.

Seattle kommer med fin form efter fyra raka segrar och målvaktsspelet har varit riktigt bra då både Daccord och Driedger gjort fina matcher.
Nu senast blev det 2-1 efter förlängning mot Philadelphia där nämnda Daccord tog 27/28 skott, och på de fyra senaste matcherna har man släppt in fem mål.

Nu senast gjorde Andre Burakovsky en efterlängtad comeback efter skada och han fick strax under 15 minuters speltid. Det finns också bra kvalitet i truppen, men man tillhör inte ett av de bästa lagen i ligan, och nu ställs man mot just ett topplag.
Bellemare, Grubauer och Schwartz saknas i matchen.

Vegas det bättre laget

Efter en förluststreak på fyra matcher där man läckte in mål bakåt tog man en skön seger senast mot LA Kings med 3-2, en riktigt bra seger mot ett lag som imponerat.
Säsongen i stort har dock varit bra och tar man poäng här kliver man upp i toppen av Western Conference.

Man har en del problem defensivt då man förväntas sakna Theodore, Hill, Korczak och Hutton. Trots dem avbräcken ska man ha goda chanser att vinna matchen då man offensivt är sylvassa med namn som Karlsson, Marchessault, Eichel och Stone för att nämna några, och jag tror mest på bortaseger men spelar med lite säkerhetsmarginal.

Daccord (Unconfirmed) - Thompson (Unconfirmed)

Speltips: 2 DnB (insatsen tillbaka vid oavgjort) och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip