Formsvaga Seattle möter natten till måndag ett formstarkt Washington, och trots att gästerna spelade match för ett dygn sedan så tror jag att de visar sig starkast.

Seattle kommer med väldigt svag form till denna matchen då man förlorat sex raka matcher, och man har dessa matcher inte fått med sig någon poäng.
Förutom den svaga formen så har man även haft problem att vinna matcher under säsongen, och man har bara tagit fyra segrar på 17 matcher.

Man ligger näst sist i conferencen och känslan inför säsongen var att man skulle få det tufft, något man också haft.
Truppen är helt enkelt för svag även om det finns några bra spelare i Eberle, McCann och Schwartz, och mot ett bra Washington bör man återigen få det tufft.
Saknas gör Appleton.

Washington kommer från en 0-4 seger borta mot San José, och det var lagets andra nolla i rad då man innan dess vann med 0-2 mot LA Kings.
Man har gjort en bra säsong hittills då man ligger på en tredjeplats i conferencen då man bara har Florida och Carolina före sig.

Formen är även den riktigt bra då man vunnit sex av sina sju senaste matcher, och i förlusten mot Anaheim så fick man med sig poäng då man förlorade efter förlängning.
Man har en bra trupp med spelare som Kuznetsov, Carlson, Oshie och Ovechkin för att nämna några. Den sistnämnda har levererat ordentligt då han är uppe på 29 poäng efter 18 matcher, och jag tror att man visar sig bäst i matchen.
Saknas gör Dowd, Eller och Mantha samtidigt som Bäckström även är tveksam.

Seattles form är svag samtidigt som laget håller en låg nivå och då man ställs mot ett klart bättre Washington så tror jag att man väger för lätt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Driedger (Unconfirmed) - Samsonov (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip