Rysk hockey står på schemat och Serebryanye Lvi gästas av det hopplösa laget Kapitan, som inte ska ha något att hämta i matchen.

Serebryanye Lvi ligger strax under slutspelsstrecket och varje poäng man tar framöver är livsviktig för att man inte ska tappa mark, och då ska man vinna matcher mot de sämre lagen i ligan, vilket dagens motstånd är. Man har vunnit 13 av 36 matcher vilket såklart inte låter imponerande, men man ska komma ihåg att ligan är ojämn då flera av lagen förlorar ytterst få matcher. Man har haft ett rätt tufft spelschema och mött Krasnaya Armiya fyra gånger de sex senaste matcherna, vilket också inneburit fyra förluster.
Man är ett mittenlag och hoppet ner till de sämsta lagen är väldigt stort.

Kapitan är hopplösa i sin conference och man ligger såklart sist med enbart fem segrar på 34 matcher. Nu är det bortaplan som gäller och där har man vunnit två matcher på 14 försök, men notera också att ingen seger kommit efter ordinarie tid vilket är katastrof. Man håller inte tillräckligt hög klass och är en slagpåse för samtliga lag i ligan då man också har elva poäng upp till laget som ligger näst sist.
Just nu står man på tio raka bortaförluster där man bara plockat en poäng.

Hemmalaget är nivån bättre än gästerna, och då Kapitan inte trivs på resande fot så ska man inte ha något att hämta, och jag tror hemmalaget vinner bekvämt.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip