SKA St. Petersburg tar emot Avtomobilist Yekaterinburg på hemmais under onsdagskvällen och här får hemmalaget bära favoritskapet med rätta.

SKA St. Petersburg har inlett KHL med tre segrar av tre möjliga. Två under ordinarie speltid och en efter straffläggning. I deras senaste framtränade gjorde de säsongens första hemmamatch och det slutade med kross. Admiral Vladivostok besökte Ice Palace i Saint Petersburg och de fick lämna isen med 9-2 i baken. 16-årge Matvey Michkov i hemmalaget fick chansen från start och han noterades för dubbla fullträffar och en assist i den storsegern.

Avtomobilist Yekaterinburg noteras för två raka förluster inledningsvis och båda dessa på deras hemmais. Inledningsvis kammade de noll mot Metallurg Magnitogorsk efter en 6-2-förlust och i omgången därpå blev det förlust igen, då med 4-2 när Salavat Ufa gästade Uralets Arena.

Senaste gången Yekaterinburg gästade SKA St. Petersburg på bortais i tävlingssammanhang lämnade de med 7-2 i baken. Lagen har därefter mötts i en träningsmatch inför pågående säsong, då vann Yekaterinburg med 4-3 efter straffläggning. Sett till hur lagen inlett säsongen nu när tävlingsmatcherna avlöper varandra råder det inga tvivel från min sida om huruvida hemmalaget ska vara favoriter denna gång.

Den segern som SKA St. Petersburg tog senast var ett styrkebesked. Två raka bortasegrar följdes upp med ett riktigt målkalas i hemmapremiären och nu ställs de mot ett bortalag som haft det tufft inledningsvis, inte minst defensivt där de alltså noteras för tio baklängesmål efter två genomförda, båda på hemmais dessutom.

SPELTIPS
Jag spelar rak etta här till 2.10 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip