Ryska KHL rullar vidare under söndagen och i Saint Petersburg gästas SKA St. Petersburg av Barys Nur-Sultan.

SKA St. Petersburg kliver in i denna match som favoriter och jag köper det. Hemmalaget noteras för en resultatrad på fyra raka segrar i egenskap av just hemmalag och här är de inte lätta att rå på helt enkelt. Av totalt åtta genomförda hemmamatcher hittills under säsongen har hemmalaget gått segrande ur sex av dessa, varav fem är segrar under ordinarie speltid, vilket imponerar!

Barys Nur-Sultan gästade senast Kunlun och där vann de med nöd och näppe. Resultatet blev 2-1 till bortalaget och detta efter straffläggning. Innan det hade gästerna för dagen sex raka nederlag på bortais och då var fem av dem under ordinarie speltid, vilket är viktigt att poängtera i sammanhanget. På bortais har Barys Nur-Sultan en seger under ordinarie speltid och en efter straffläggning, resterande sex har de förlorat och då fem av dessa under ordinarie speltid alltså.

Ser vi till hur det brukar se ut när Barys Nur-Sultan besöker Ice Palace i Saint Petersburg så är det ingen vidare vacker resultatrad för bortalaget. Sedan 2008 har de 13 besök här i tävlingssammanhang och av dessa har de förlorat samtliga.

SPELTIPS
SKA St. Petersburg är det bättre laget och speciellt på hemmais.
Rak etta till 1.63 hos Nordicbet är bra nog för spel i min bok.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip