Kvällsmatch i Ryssland där vi får se en riktig toppmatch. Lagen det handlar om är St Petersburg och gästande Metallurg Magnitogorsk, och vi kommer att få se stjärnor som Kovalchuk, Datsyuk, Gusev och såklart Mozyakin.

Hemmalaget ångar på ordentligt i ligan och är fortsatt obesegrat efter tio omgångar. Två vinster har kommit på straffar och övriga åtta på ordinarie tid. Man vinner med siffror som 6-2, 2-7 och 0-5, och i snitt gör man 4.5 mål per match. Men med namn som Datsyuk och Kovalchuk i laget kanske man inte förväntar sig något annat?
Senast hade man i princip avgjort matchen på tio minuter då man gick upp i en snabb 3-0 ledning.

Gästande Metallurg Magnitogorsk har verkligen blandat fina insatser med riktiga bottennapp hittils. Man har tappat en del spelare inför säsongen och har haft svårt att hitta spelet, men det har sett bättre ut nu de senaste matcherna. Storstjärnan i laget är såklart Sergei Mozyakin som trots sina 36 år fortsätter att prestera säsong efter säsong. Förra säsongen gjorde han 109 poäng för sitt lag på 77 matcher!

Nu har man fått in Ellison i laget och det är en bra förstärkning, men truppen känns inte lika slagkraftig och att man går till final även i år tror jag dessvärre inte.

Två offensiva lag där jag tror på många mål, men tror också att hemmalaget är alldeles för bra för gästerna och provar ett fint spel.

Mitt speltips blir SKA St Petersburg att vinna + över 3.5 mål i matchen, och jag kliver in med 4u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip