KHL rullar vidare under torsdagen och i Ice Palace ställs ett hemmalag som jagar serieseger mot ett bortalag som inte har allt för mycket att spela om. Kommer det märkas på resultattavlan? Ja, jag tror det!

SKA St. Petersburg toppar Western Conference med 66 poäng på 47 matcher och som tabellen målas upp just nu är de två poäng före närmast jagande lag, men då med en match mindre spelad också. Dynamo Moskva som jagar nedifrån har alltså 64 poäng på 48 matcher, så SKA St. Petersburg har allt i egna händer!

Sochi som gästar gör det som nästjumbo i samma tabell. Bortalaget har endast mäktat med att skrapa ihop 41 poäng på sina 47 matcher och hade det inte varit för Dinamo Riga som är snäppet sämre ändå på 37 pinnar på sin 45 matcher så hade gästerna varit tabelljumbo.

Sochi har alltså i princip ingenting att spela för. För gästerna gäller det enbart att undvika jumboplatsen för den vill man såklart inte ha, men det bör de klara av - även om SKA St. Petersburg borta kommer bli en allt för tuff uppgift för dem...

SPELTIPS
SKA St. Petersburg -1,5 (asian) till 1.71 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip