Skellefteå AIK gästas av Färjestad på hemmais under tisdagskvällen och här tror jag att hemmalaget går för full pott igen. Speltipset hämtas dock från poängmarknaden och här testar jag Linus Karlsson som producerande spelare till 1.65 hos Nordicbet / Betsson .

Läget i SHL-tabellen just nu är att SAIK är tabelltvåa på 65 poäng och detta med 34 matcher spelade. Serieledare är Luleå Hockey och de står på 67 poäng, men också 36 matcher spelade. SAIK kan alltså vid seger här ikväll ta över serieledningen med en poängs marginal, men samtidigt ha en match mindre spelad.

Färjestad som agerar bortalag kommer till spel med 57 poäng på kontot och för deras del är det 36 matcher spelade. Målskillnaden för bortalaget är 102-104 och här ställs de mot ett Skellefteå AIK som de haft det tufft mot det senaste.

SAIK är uppe i två raka segrar i inbördes möten. Senast lagen möttes så var det i Karlstad och då vann Skellefteå med 6-3. Senaste gången FBK var på besök här i Skellefteå blev det SAIK-seger också och då med 4-0.

Jag tror på Skellefteå även ikväll, men jag tror desto mer på att Linus Karlsson i hemmalaget fortsätter plocka poäng.
22-årige Karlsson har hittills på säsongen gjort 30 poäng på 34 matcher (16+14). Det här är en lirare som både kan göra mål själv, men också sätta sina lagkompisar i vassa lägen.

SPELTIPS
Linus Karlsson över 0,5 poäng spelas till 1.65 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: Haka på Melkers andel på Europatipset ikväll!




This is the stats tab
This is the post tip