Hallå! Av någon anledning vill spelen här på rekatochklart inte hitta in. Istället hittar dem in hipp som happ på min twitter. Gårdagens spel här missades då Malmö-Örebro slutade 0-0 och -1.5 gick förlorat. Dock hittade spelet på Karlskrona -0.5 in till 2.15 så gårdagen slutade med 1.45U plus. Som sagt, för att ta del av dem spelen så är det bara att följa min twitter som är @SHLGrinder (SHL-Grinder). Det ligger fyra spel på min twitter inför dagens matcher som du kan rygga om du känner för det.

Många fina matcher idag och jag väljer att skriva om matchen mellan Skellefteå och Brynäs där det inte alls stämt för hemmalaget till en början av denna säsong. Idag blir mitt spel över 4.5 mål till oddset @1.78, det spelas med 3/5U.

Skellefteå:
Skellefteå har inte fått den start på säsongen som man ville ha. Efter fem spelade matcher så ligger man på åttonde plats med sju inspelade poäng. Dessutom åkte man på en rejäl förlust i CHL mot JYP med 4-0 på bortais. Ett underläge som självklart blir oerhört svårt att vända trots hemmafördel. Skellefteå kommer till kvällens match med tre raka förluster i bagaget Tre bortaförluster. Hemma har man ännu inte förlorat denna säsong. Man har bara spelat två matcher men känslan är ändå att hur jobbigt Skellefteå än har det så är man väldigt starka hemma. Oddset på en Skellefteå-seger är ändå ingenting som jag rör. Överspelet känns dock bra. I Skellefteås matcher föregående säsong hade man ett målsnitt på drygt fem mål per match om man endast ser till hemmaspelet låg målsnittet på ett lite lägre snitt, 4.61 mål per match. Ikväll möter man Brynäs, ett lag som kan bjuda upp till dans. Kvällen kan bli målrik, tro mig.

Brynäs:
Brynäs form är lite svår att sätta fingret på men vi kan väl ändå konstatera att den är okej! Tre trepoängare på de fem inledande matcherna innebär nio poäng. Brynäs har spelat en underhållande hockey i början av denna säsongen och det känns inte helt omöjligt att så även kan bli fallet ikväll! Förra säsongen låg målsnittet i Brynäs matcher på 5.2 mål per match. Hittills denna säsong ligger snittet på 6.0 mål per match. Det är ju såklart inget snitt som kommer hålla i sig över en hel säsong men man kan ju hoppas att det iallafall håller i sig denna kväll! Om man tittar på hur målsnittet var i Brynäs bortamatcher förra säsongen så var det målsnittet 5.7, med andra ord ett väldigt högt målsnitt! Brynäs möten med Skellefteå förra säsongen slutade med totalt 16 mål på de fyra möten de möttes i vilket innebär ett väldigt lågt målsnitt på 4 mål per match. Det är dock andra förutsättningar inför denna match, Brynäs har hittat målformen samtidigt som Skellefteå har svårt att få in pucken. Förra året vann Skellefteå alla fyra möten mot Brynäs.

Match: Skellefteå-Brynäs
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.78
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle
Spelstopp: 19.15

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip