Skellefteå och Brynäs ska mäta sina krafter uppe i Skellefteå under lördagskvällen. För mig är det inget snack om vilket lag som jag tror vinner denna batalj. Jag tycker att det mesta talar för att hemmalaget tar alla tre poäng och kommer därför spela Skellefteå att vinna under ordinarie tid till 2.00 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet , spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats och pucken släpps 18.00.

Skellefteå har verkligen imponerat i upptakten av SHL och ligger på tredje plats med 17 inspelade poäng efter nio spelade omgångar. Skellefteå har exempelvis fyra segrar i sina fem senaste matcher. Senast slog man Malmö med 4-0 på bortais och innan det slog man starka Kärpät i CHL med 2-0 på hemmais. Skellefteå har hittills spelat fyra matcher på hemmaisen denna säsong och tre av dem har lett till seger. Nu kommer svaga Brynäs på besök och jag tycker Skellefteå ska ha oerhört fina möjligheter att ta sin fjärde seger på hemmais i SHL denna säsongen.

Brynäs känns sjukt svaga denna säsong. Man åkte så sent som i förrgår på en stortorsk mot Luleå och har nu tre raka förluster och endast en vinst på de sju senaste. Jag kan inte se hur Brynäs ska kunna resa sig och slå Skellefteå under lördagen. Spelet på Skellefteå känns givet.

Match: Skellefteå - Brynäs
Spel: Skellefteå
Odds: 2.00
Insats: Flat
Bolag: Bethard , FastBet , SpeedyBet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip