Det är dags för slutspel i CHL och det smäller till direkt med två heta SHL-möten. Frölunda möter Färjestad i sin åttondelsfinal och Skellefteå möter Djurgården. Det är i den sistnämnda matchen som det kommer ett speltips. Spelet kommer givetvis vara på hemmalaget Skellefteå eftersom vi erbjuda 2.40 gånger pengarna på hemmalaget, ett odds som jag absolut inte kan förstå. Spelet hittas hos Nordicbet och spelas med en flatinsats.

Det är verkligen två formsvaga lag som möta under tisdagskvällen i CHL. Skellefteå hade innan uppehållet fyra förluster i sina fem senaste matcher och Djurgården hade precis samma resultat fast kanske lite sämre ändå. Jag tycker trots allt att Skellefteå varit det klart stabilare laget än Djurgården under säsongens inledning och ligger välförtjänt före stockholmarna i tabellen i SHL.

Vi säger att Skellefteå och Djurgården hade haft helt jämna trupper och legat på samma plats i tabellen, helt enkelt varit en 50/50-match på neutral is, då ska Skellefteå stå kanske 2.25 på hemmais. Nu tycker jag ju som sagt dessutom att Skellefteå är det starkare laget, så för mig är det helt orimligt att Skellefteå står 2.40 gånger pengarna på hemmais. Jag tycker faktiskt det är ordentligt mycket värde i detta spel. Skellefteå borde stå runt 2.10-2.20 om ni frågar mig.

Skellefteå mötte Djurgården i näst sista omgången innan SHL tog uppehåll. För det första så stod då Skellefteå 2.10 gånger pengarna, ett odds som är mycket mer korrekt än detta. Och för det andra så vann Skellefteå med klara 4-0. Skellefteå har även mött Djurgården borta denna säsong och då blev det seger med 3-1. Skellefteå har alltså dessutom helt klart det mentala övertaget.

Match: Skellefteå - Djurgården
Spel: Skellefteå
Odds: 2.40
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip