Kvartsfinalserien mellan Skellefteå och Färjestad drar igång under fredagen, och här har jag hittat ett spel.

Skellefteå slutade trea i grundserien då man spelade ihop 94 poäng, och man hade bara Rögle och Luleå före sig.
En stor del till den fina tabellplaceringen var hemmaspelet då man vann hela 20 av 26 matcher, och man vann flest matcher i hela ligan.
Nu är det dock slutspel och helt andra förutsättningar, men visst har man bra chans att gå en bra bit i slutspelet.

Truppen håller en hög nivå då man har spelare som Möller, Lindström, Karlsson, Johnson och Hugg för att nämna några. Samtidigt finns det en bra bredd och målvaktssida i laget, så laget är riktigt starkt, men här möter man även ett bra motstånd.

Färjestad har varit lite av en besvikelse under säsongen då man hade klart högre förhoppningar än den sjätteplats man hamnade på i grundserien, och det var bara med en poäng marginal man undvek att behöva spela play-in.
I slutet av grundserien stod man dock för några bra matcher, och i grunden finns det en hel del kvalitet i laget.

Nilsson, Nygård, Viksten, Rydahl och Åslund är bara några av lagets skickliga spelare, så det finns en hel del kvalitet i truppen.
I slutet av grundserien fick man även in Lennström på backsidan som hittills gjort åtta poäng på elva matcher, vilket är ett riktigt bra facit, och här blir man väldigt underskattade i matchen.

Skellefteå har varit starka på hemmaplan under säsongen och det är inte konstigt att man blir favoriter i matchen. Gästerna är dock ett riktigt bra lag i grunden, och här tycker jag att man blir lite väl underskattade.

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip