Tisdagen bjuder på ett hett möte mellan de förväntade topplagen Skellefteå och Färjestad, och här bör gästerna kunna ställa till med bekymmer.

Skellefteå har inlett med två segrar på fyra matcher, och förlusterna har kommit mot Malmö och Leksand. Ser man på segrarna så har de kommit mot Linköping och nu senast Rögle där man gjorde en riktigt stark insats.
Backen Pudas stod för två mål i matchen, och han har öppnat säsongen starkt med 3+3 efter de fyra omgångarna.

Utöver honom så har man hög kvalitet i laget, speciellt offensivt i namn som Wingerli, Lindholm, Hugg, Möller och Johnson, så truppen är tillräckligt stark för att man ska slåss i toppen.

Färjestad har hunnit med att göra tre matcher, och på dessa har det blivit två segrar mot Leksand och Växjö samt en förlust nu senast mot Linköping med 4-3 efter straffar.
Just senast hade man underläge med 3-1 i mitten av den tredje perioden, men man kämpar sig tillbaka genom två mål av backen Lennström, något som visar på stark moral.
I den matchen vilade även målvakten Tomkins och här bör han vara tillbaka mellan stolparna, något som är ett plus då han sett stabil ut.

Man har fått in Ville Pokka defensivt och Remi Elie offensivt och det är två riktigt bra nyförvärv. Man har även har spelare som Lennström, Åslund, Viksten, Nilsson, Nygård och Lindqvist i laget, så man tillhör ett av ligans absolut bästa lag, och här är känslan att man blir för underskattade.

Skellefteå håller en riktigt hög nivå men nu möter man ett Färjestad som hittills inte förlorat under ordinarie tid, så att man ska vara klara favoriter i matchen köper jag inte, och jag tror gästerna plockar minst en poäng.

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip