Dags för ett riktigt klassikermöte. Skellefteå mot Frölunda har varit en riktig höjdarmatch genom åren. Frölunda har dock varit de klart starkare laget de senaste åren och det tycker jag även att man ska vara här. Därför kommer jag spela Frölunda att vinna under ordinarie tid till 2.55 hos Betsafe eller Nordicbet och spelet tas med en flatinsats.

Skellefteå har inlett SHL på ett bättre sätt än vad Frölunda har gjort, men det lägger jag inte så mycket vikt på. Skellefteå har i de inledande fyra omgångarna tagit åtta poäng och i och med det så ligger man på femte plats i serien. Frölunda skuggar Skellefteå i serien och ligger just nu på sjätte plats med sex inspelade poäng. Frölunda inledde serien med två raka matcher utan poäng, men nu tror jag att hockeymaskinerna från Göteborg verkligen har trummat igång med två raka segrar. Först en stark och imponerande hemmaseger mot Linköping med 4-0 och nu senast slog man Örebro i slutet av matchen och kammade hem tre nya poäng.

Förra året hade Frölunda relativt lätt för Skellefteå och jag ser ingen anledning att det inte skulle fortsätta så inför denna säsongen. Frölunda är det klart starkare laget här och verkligen en absolut guldfavorit. Skellefteå är inget lag som kommer att ha med guldstriden att göra tror jag. Jag tycker att Frölunda ska vara små favoriter borta mot Skellefteå med de förutsättningarna som finns. Därför tycker jag helt klart att Frölunda kan spelas till 2.55 borta mot Skellefteå under torsdagen.

Match: Skellefteå - Frölunda
Spel: Frölunda
Odds: 2.55
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip