Skellefteå och Leksand drabbar samman under lördagseftermiddagen och jag tycker att oddset är alldeles för överlägset till Skellefteås favör just nu. Jag kommer spela Leksand att vinna matchen under ordinarie tid till 4.70 gånger pengarna, det är givetvis ett rejält långskott, men jag tror dem vinner matchen en av fyra gånger och då är givetvis 4.70 gånger pengarna ett fint spel. Spelet hittas hos Betsafe och Nordicbet och tas med en flatinsats.

Skellefteå imponerar inte speciellt mycket alls. Så sent som i torsdags så föll man mot Linköping med 5-3 på bortais. Skellefteå har förlorat åtta av sina tolv senaste matcher, så även när man kollar över lite längre tid så ser man att det inte gått speciellt bra för Skellefteå. Skellefteå står cirka 1.60 gånger pengarna hemma mot Leksand och det är ett odds som jag aldrig någonsin skulle vilja spela.

Leksand däremot, här tycker jag mig se att vindarna har vänt. Jag tyckte det var i matchen mot Djurgården för tre omgångar sedan det vände, Leksand förlorade med 2-0 men gjorde en riktig kanonmatch och efter det kom segrarna som betyder så mycket. Först hemmaslog man Rögle med 3-2 efter en riktigt stark vändning, det följde man upp med att besegra huvudkonkurrenten Oskarshamn med 4-1 under torsdagskvällen. Dessa poäng innebär att Leksand ligger tre poäng före Oskarshamn och endast har en poäng upp till sträcket där Linköping ligger.

Jag tycker att Leksand nuvarande form och självförtroende ska ha fina möjligheter borta mot ett Skellefteå som inte sett speciellt vassa ut den senaste tiden. Helt klart spelvärde till 4.70 gånger pengarna även om det är ett rejält långskott. Gillar man inte höga odds går det givetvis bra att spela DNB eller X2 till lägre och "säkrare" odds.

Match: Skellefteå - Leksand
Spel: Leksand
Odds: 4.70
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: Lördag 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip