Skellefteå ska göra sin tredje match i turneringen då man ställs mot schweiziska Lugano, och här bör vi kunna få se en underhållande match mellan två bra lag.

Skellefteå tog en viktig seger mot Eisbären Berlin senast då man vände 3-2 till 3-5 i den sista perioden, och Rickard Hugg stod för en bra insats då han gjorde två mål i matchen.
Segern kändes nog riktigt skön då man innan dess förlorade mot just Lugano med 5-1 på bortais, och här lär man vara ute efter revansch.

Man har flera vassa spelare i Karlsson, Lindström och Kuhnhackl som ska leda laget offensivt, men efter två matcher är samtliga fortsatt poänglösa, så här gäller det att börja leverera, för det lär krävas om man ska vinna matchen.
I övrigt har man bra spelare i Möller och Johnson för att nämna några, så offensiv skicklighet finns det absolut i laget.

Lugano åkte efter den klara segern mot Skellefteå i premiären på en förlust senast då man fick se sig besegrade av finska Tappara med klara 3-6.
Matchen var dock jämn och det skapades lägen åt båda hållen, så man visade även där att man är vassa framåt, något som också åtta mål på två matcher indikerar.

I truppen hittar vi Carr som leder CHL.s poängliga på fem poäng tillsammans med Tyler Morley, och där har laget en meriterad spelare då han har en bit över 100 NHL-matcher i bagaget.
I övrigt så har man offensiva kort i Fazzini, Joseph och Arcobello för att nämna några, så här bör man återigen ha bra möjligheter att såra Skellefteås defensiv.

Skellefteå har revansch att utkräva efter 5-1 förlusten i premiären, och man har absolut kapacitet att vinna matchen. Det lär dock krävas en del mål framåt då gästerna visat upp ett riktigt bra spel offensivt, något som bör kunna bädda för en underhållande och målrik match.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip