Speltips: Skellefteå - Luleå

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-23 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.85
Tips: 1
Dags för del två i Norrlandsderbyt mellan Skellefteå och Luleå, Skellefteå vann möte nummer ett med 3-1 i en tight match som stod och vägde men där Skellefteå tillslut kunde dra det längsta strået och vinna. Jag tror att Skellefteå kommer att vinna ikväll igen och spelar hemmalaget till 1.85 hos Coolbet med en flatinsats.

Dags för ny match ikväll och det kommer bli hett, både på isen, läktarna och medialt. Dessa matcher är alltid heta och kommer alltid vara och det är just därför jag kommer spela mina pengar på Skellefteå ikväll, för att det kommer bli mycket känslor. Mycket känslor = mycket utvisningar (oftast). Mycket utvisningar = stor fördel Skellefteå. Skellefteå är överlägsna Luleå vad gäller specialteams (boxplay/powerplay). Skellefteå har ett powerplay som inte är så jättevasst, men det har inte heller Luleå. Lagen har nästan exakt samma utdelning i powerplay på cirka 17.5%. Den STORA skillnaden är dock boxplayspelet. Skellefteå har seriens klart bästa boxplay med nästan 90% penaltykill vilket är galet. Luleå har en penaltykill på 73.33%. I en sån här pass jämn match så är det som ni vet ofta som det avgörs i just specialteams och speciellt i en sån här match där vi kan förvänta oss en hel del utvisningar. I förra matchen blev det totalt 20 utvisningsminuter och jag tror vi nog kommer få se något liknande ikväll om inte mer. Så som sagt, stor fördel Skellefteå i specialteams.

Det är givetvis inte bara specialteams jag baserar detta spel på. Jag tycker Skellefteå överlag är ett bättre lag än Luleå. Skellefteå ligger just nu på en femte plats i tabellen och Luleå ligger på en åttonde fem poäng efter med lika många matcher spelade (20). Skellefteå har hittills denna säsong inte varit ett så speciellt starkt lag på hemmaisen, men poängskörden ljuger en hel del. Enligt statistik har Skellefteå varit ett av de allra vassaste hemmalagen so far och det bör börja lossna snart. Luleå är inte ett speciellt bra bortalag så jag tycker verkligen det är stor fördel Skellefteå ikväll.

Som jag anser det så är Skellefteå ett lag som kommer komma topp-4 när vi summerar säsongen och Luleå tror jag hamnar på placeringarna 7-10. Nu är det bara att hoppas att Skellefteå gör jobbet också, men allt talar för det. Skellefteå har dessutom på sina sex senaste hemmamatcher i SHL mot Luleå vunnit efter ordinarie tid, hoppas den sjunde kommer ikväll.

Match: Skellefteå - Luleå
Spel: Skellefteå
Odds: 1.85
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Skellefteå - Luleå
Spela på Speltips Skellefteå - Luleå
SHL-Grinder - 23 November 2017 - 09:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar