Det är dags för ett av Sveriges hetaste derbyn att spelas, nämligen match mellan Skellefteå och Luleå. Jag tycker att över 4.5 mål betalar lite väl högt här. Över 4.5 mål betalar i detta nu 2.13 gånger pengarna nu, det tar mig med en flatinsats och oddset hittar vi hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

Skellefteå ligger på just nu på tredje plats i tabellen, fyra poäng bakom serieledande Rögle som har 27 poäng. Rögle som man mötte i den senaste omgången på bortais och föll med 3-0. Innan denna förlust så har Skellefteås form varit mycket fin med tre raka trepoängare och fem segrar i sina sex senaste matcher.

Luleå är inte så mycket sämre dem. En sjundeplats i tabellen men endast två poäng bakom Skellefteå, skulle en seger komma här så skulle man alltså passera Skellefteå. Formen hos Luleå är mycket fin, två raka trepoängare i SHL och totalt fem segrar i sina sex senast spelade matcher (CHL inräknat).

Skellefteå har gjort 33 mål framåt och släppt in 27 mål hittills i SHL. Det ger ett totalt målsnitt på 5.00 mål per match. Luleå har släppt in precis lika många mål som Skellefteå men gjort två färre framåt. Men andra ord ligger Luleå strax under 5.00 mål per match.

Kollar man på hur matcherna gick i grundserien mellan dessa två lag föregående säsong så vann otroligt nog det lag som spelade borta samtliga fighter. Två av matcherna slutade med fem mål eller mer, och det är precis så det känns inför denna fight, 50/50 om matchen slutar med fem mål eller fler eller inte. Därför känns 2.13 gånger pengarna fint.

Match: Skellefteå - Luleå
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 2.13
Insats: Flat
Bolag: SpeedyBet , FastBet , Bethard
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip