Dags för den sista och avgörande matchen mellan Skellefteå och Luleå om vilket lag som kniper en semifinalplats, och här har jag min idé klar.

Skellefteå var illa ute senast då man hade underläge med 3-2 i matchserien samtidigt som man också låg under matchen med 2-0 i början av den andra perioden.
Man visade dock styrka och vände matchen där siffrorna skrevs till 3-4, och man har nu tagit matchserien till en sjunde och avgörande match.

Nu är det hemmais i denna viktiga matchen och där har man under säsongen varit svårslagna då man i grundserien vann 19/26 matcher, och det är en riktigt bra siffra.
Truppen håller även den en hög nivå då man har spelare som Lindström, Lindholm, Möller, Karlsson och Fröden i laget, så kvalitet finns det massor av, och här bör ska man ha en bra segerchans.

Luleå hade läge att avgöra matchserien senast, men man tappade ledningen och förlorade senare med 3-4, och nu är det fördel Skellefteå i mina ögon.
Wallstedt spelade matchen senast och även om han spelade bra så släppte han någon enkel puck förbi sig. Nu är förmodligen Lassinatti tillbaka och det är ett klart plus, men känslan är att man ändå får det tufft.

Nu är det även bortaplan som gäller och där vann man bara 12/26 matcher under grundserien och det är ett ganska svagt facit för ett lag som Luleå, och här lär det krävas en riktigt bra insats för att gå vidare till semifinal.

Skellefteå har fördel av hemmaplan här och då man även tog en tung seger senast så bör man gå in med bra känsla i denna matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip