Skellefteå är för stunden riktigt heta, idag tar man emot ett Örebro som har det riktigt tufft, men som trots allt kommer från en fin seger senast hemma mot Växjö med 4-2. Jag tycker dock att hemmalaget är tillräckligt starkt för att vinna denna matchen och kommer således spela Skellefteå FT till 1.75 hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats.

Som sagt, Skellefteå är verkligen inne i en fin period nu och har fyra raka trepoängare. Dessutom har dessa tolv poäng kommit mot tufft motstånd. Först seger borta mot Timrå i en målfest som slutade 6-4 till Skellefteå, därefter nollade man Växjö på hemmais med 3-0. De två senaste matcherna har spelats på bortais mot HV71 och nu senast Luleå, att ta tre poäng borta mot båda dessa lagen är fruktansvärt starkt, rejält styrkebesked av Skellefteå. Skellefteå ligger nu på åttonde plats i tabellen, en placering som kanske inte är något att jubla över, med med Skellefteås ögon sett borde man jubla, för fyra omgångar sedan såg det riktigt mörkt ut.

Örebro har varit inne i en riktigt tuff period med fyra raka förluster. Men i den senaste matchen hemma mot Växjö så vände det negativa då man besegrade Växjö med 4-2 på hemmaisen. Örebro ligger dock fortsatt under det negativa sträcket, men nu med endast en poäng upp till Mora. Jag tror dock att det även kommer fortsätta så efter dagens match borta mot Skellefteå, för här ska det inte bli några poäng för Örebro.

Skellefteå är ett klart starkare lag än Örebro och med den formen man har just nu så har jag väldigt svårt att se att Örebro ska kunna stoppa Skellefteå. Dessutom har Örebro ett oerhört svagt boxplay som Skellefteå verkligen skulle kunna skada då dem har ett riktigt vasst PP till och från. Skellefteå till 1.75 känns som ett bra spel.

Match: Skellefteå - Örebro
Spel: Skellefteå
Odds: 1.75
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip