Speltips: Skellefteå - Örebro

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-03-09 18:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.95
Tips: 1
Det här ÄLSKAR jag, en match på liv och död för båda lagen mer eller mindre. För Skellefteå gäller det att befästa sin sjätteplacering i SHL och därmed gå raka vägen till kvartsfinalerna och för Örebro gäller det verkligen att vinna här om man ska till slutspelet denna säsong. Jag väljer trots allt att placera mina pengar på hemmalaget Skellefteå till 1.95 hos Nordicbet, Betsson eller Betsafe och den spelas i vanlig ordning med en flatinsats.

Skellefteå innehar nu alltså sin sjätteplats i serien med endast en poäng till goda, med andra ord, allt annat än tre poäng här skulle vara ett rejält nederlag när man spelar hemma mot Örebro. Skellefteå har verkligen trummat på den senaste tiden med fyra raka segrar. Visserligen är tre av dessa segrar endast värda två poäng, men för självförtroendet är dessa segrar guld värda. I sin senaste match fick man äntligen plocka en trepoängare när man fullkomligt demolerade Timrå med 7-0 på hemmais. Hemmapubliken förväntar sig givetvis inte en seger av den kalibern, men en trepoängare ska hem när man möter Örebro under lördagskvällen.

Örebro hade inför sin senaste match haft en helt makalös form. Sju segrar i sina åtta senaste matcher hade Örebro och man flög givetvis på sin form. Nu är det ett annat läge, allting går inte längre lika lätt och man börjar nog känna att trots sina makalösa avslutningen på grundserien 18/19 så börjar slutspelsplatsen komma längre och längre bort. Örebro har i detta nu två placeringar upp till tiondeplatsen och ligger tre poäng efter. Nu har man en oerhört tuff bortamatch mot Skellefteå och efter det väntar även en bortamatch mot Malmö, så just nu ser det verkligen tungt ut. Min förhoppning är att även Örebro känner så och att luften kanske till viss del har åkt ur dem efter torsken hemma mot Färjestad senast.

Skellefteå är dessutom ett klart starkare lag än Örebro och ska bara vinna denna hemmamatchen framför en eldande publik.

Match: Skellefteå - Örebro
Spel: Skellefteå
Odds: 1.95
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet, Betsson, Betsafe
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Skellefteå - Örebro
Spela på Speltips Skellefteå - Örebro
SHL-Grinder - 9 Mars 2019 - 09:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Sverige dam - Thailand
Fotboll - VM-dam - Halvlek med flest mål (2:a)
1.72
17:30  Halmstad - Mjällby
Fotboll - Superettan - X2
2.0
18:00  USA dam - Chile
Fotboll - VM-dam - Under 5,5 mål
1.63
19:00  Albacete - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - X2
1.80
21:00  Italien - Spanien (U21)
Fotboll - U21-EM - BLGM
1.90
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
  Rekatochklart Poolspel Insats
17:00  Europatipset sön 16/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming