Skellefteå och Örebro ska göra upp för femte gången i denna semifinalserien, och hemmalaget kommer med bra känsla in i matchen.

Skellefteå förlorade de två första matcherna och tvåan från grundserien var illa ute. Efter två segrar och två raka nollor så har man nu 2-2 i matcherna, och även tagit tillbaka hemmaplansfördelen.
I bortamatchen senast vann man med 0-1 och man följde upp den fina insatsen näst senast med en ny, och sett till matchen var segern absolut rättvis.

Att man har hemmaplan nu är en klar fördel och efter att man tagit två raka segrar har man vind i seglet, och känslan bör vara klart bättre än hos gästerna.
Man har även en målvakt som är i zonen samtidigt som truppen är stark med Hugg, Möller, Pudas och Lindström, vilket talar för att man ska kunna koppla grepp om matchserien.

Tuff uppgift för Örebro

Örebro har tappat sitt grepp om matchserien efter dubbla förluster. I båda matcherna har man även klivit av mållösa, och känslan är att Skellefteå lyckats få koll på lagets offensiv efter de inledande två matcherna.
Nu har man tappat hemmaplansfördelen och det är på hemmais man trivts klart bäst under säsongen, vilket visade sig tydligt i grundserien.

Det finns flera vassa spelare i laget, bland annat Abols, Holm, Näkyvä och Brome. Den sistnämnda har dock bara gjort en poäng på elva matcher, vilket är alldeles för svagt för en ledande spelare, och ska man kunna resa sig här krävs det att samtliga spelare presterar på topp.

Skellefteå är det bättre laget och efter två raka segrar så lär självförtroendet vara på topp, och inför hemmafansen tror jag man vinner och kopplar grepp om matchserien.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip