Speltips: Skellefteå - Rögle

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-09-15 18:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.40
Tips: 2 hcp +0.5
VÄLKOMNA TILL PREMIÄR I SHL 2018/2019!

Det är äntligen dags för den första omgången i årets SHL och under lördagen har vi hela sex matcher att sätta tänderna i. Jag har hittat ett spel som jag tycker det finns värde i och det är Rögle +0.5 borta mot Skellefteå till 2.40. Det spelet spelas hos Nordicbet med en flatinsats.

Det är två riktigt bra lag som drabbar samman under lördagen. Ett Skellefteå som givetvis är klara favoriter mot ett Rögle som också är riktigt vassa men är lite för stora underdogs i mina ögon. Just nu betalar Nordicbet 2.40 på Rögle att klara oavgjort eller vinna matchen, det är något som jag tror man kan klara. Skellefteå och Rögle är dem två lagen som gjort det allra bäst under försäsongen iallafall om man ska kolla på försäsongstabellen. Skellefteå har spelat sju matcher på "försäsongen", räknar in gruppspelet till CHL som försäsong trots det är tävlingsmatcher. På Skellefteås sju matcher har man fem segrar under ordinarie tid, en övertidsförlust och en förlust efter OT. Rögle har faktiskt exakt samma stats som Skellefteå, lika många segrar och förluster.

När lagen möttes förra säsongen så hade Rögle det riktigt tufft mot Skellefteå, alla fyra matcher slutade med förlust. En av matcherna på bortais var man dock det klart bättre laget och det var helt sjukt att man förlorade den matchen med 3-0-ledning med bara nio minuter kvar av matchen.. Detta kanske kan påverka Rögle lite mentalt, men och andra sidan känner man troligen en rejäl revanschlusta inför denna matchen.

Skellefteå har även denna säsongen en mycket starkt lag. Skellefteå har dock tappat tolv spelare och endast fått in sju nya. Det här bör innebära att det finns väldigt stora risker för att spelet känns lite sådär i början på säsongen innan man fått till lagbygget och kemin. Detsamma gäller Rögle, tappat väldigt många men man har fyllt hålen på ett bättre sätt än Skellefteå enligt mig. Såhär i början på säsongen känns det lite som att det kan gå hur som helst, därför tycker jag att oddset på Skellefteå är lite väl lågt. Dessutom ligger det en oerhörd press på Skellefteås axlar inför denna match. Det här är en sån match Skellefteå bara SKA vinna och det kan vara nog så jobbigt. Hemmapremiär mot ett lag som inte ens tog sig till playin förra året ska såklart bara vara tre poäng. Tvärt om för Rögle, ingen förväntar sig att Rögle ska ta några poäng i denna matchen, laget kan bara spela ut hela sitt register utan någon som helst press. Dessutom tror jag det är ett otroligt go i laget inför denna säsong hos Rögle, det känns bättre för laget än på många många år, jag tror verkligen Rögle kan störa Skellefteå.

Match: Skellefteå - Rögle
Spel: Rögle +0.5
Odds: 2.40
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: Lördag 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Vid frågor, twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Skellefteå - Rögle
Spela på Speltips Skellefteå - Rögle
SHL-Grinder - 14 September 2018 - 15:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:30  Klizan - Garin
Tennis - ATP Barcelona - Klizan
2.40
19:00  Esbjerg - Odense
Fotboll - Superligan - Under 2,5 mål
1.95
19:30  Huesca - Eibar
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
2.14
20:45  Tottenham - Brighton
Fotboll - Premier League - Tot ö 16,5 skott
2.20
21:00  Tottenham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1 att vinna mot noll
1.95
21:30  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.80
19:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.02
19:30  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.93
21:30  Levante - Betis
Fotboll - La Liga - Levante ö 1,5 mål
2.05
21:30  Getafe - Real Madrid
Fotboll - La Liga - BLGM
1.75

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming