SHL bjuder på en toppmatch mellan Skellefteå och Rögle under lördagskvällen, en match som bör bli sevärd, och här bör gästerna kunna överraska.

Skellefteå kommer närmast från en 1-0 förlust mot Leksand där man åkte på baklängesmålet med bara 1.27 kvar att spela, en förlust som helt klart sved. Trots att det bara blev ett mål i matchen var det en underhållande match, och det kunde likväl kunna sluta med seger.
Innan dess tog man en 2-6 seger borta mot Linköping så i de två sista matcherna har det sett klart bättre ut än i premiärförlusten mot Malmö.

Man har en väldigt bra trupp då namn som Pudas, Hugg, Johnson, Lindholm och Wingerli finns i laget, så man kommer absolut bli att räkna med under säsongen, men här tycker jag att man blir lite väl hårt påpassade mot tufft motstånd.

Rögle har öppnat serien med två raka segrar då man slog Brynäs med 5-4 efter förlängning för att sedan följa upp det med en imponerande 2-4 seger borta mot Luleå där man gjorde en riktigt vass insats, och man hade 0-3 redan efter kvarten spelad.

Man har plockat in Kom Rosdahl från Oskarshamn inför säsongen och han gjorde sin första poäng i ligaspelet senast.
En spelare som dock verkar vara en succevärvning är Riley Sheen som tryckte in 40 kassar i tyska ligan i fjol, och han har gjort tre poäng på de två inledande matcherna, så där ser man ut att ha prickat rätt, och med stjärnor som Zaar, Tambellini och Everberg så finns det massor av kvalitet.

Skellefteå och Rögle är två förväntade topplag och med tanke på gästernas senaste insats mot Luleå så tycker jag hemmalaget blir lite väl klara favoriter i matchen, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip