Efter Timrås "superskräll" hemma mot Växjö i senaste omgången väntar nu en ännu tuffare match på bortais mot Skellefteå. Jag tror inte Timrå har speciellt mycket att hämta här mot ett mycket starkt Skellefteå. Jag kommer spela Skellefteå -1.5 till 1.85 hos FastBet med en flatinsats.

Skellefteå har fått en mycket fin inledning på säsongen genom två segrar. Först mosade man Rögle på hemmais med 5-1 och fick dessutom direkt igång sitt starka powerplay med två kassar i den spelformen. I senaste matchen så slog man Färjestad på bortais med 2-1 efter att Emil Djuse avgjort matchen på övertid. Skellefteå var dessutom väldigt värdiga vinnare av den matchen borta mot Färjestad. En perfekt start för laget från Västerbotten. Nu är det återigen dags för hemmamatch och dessutom sen lördagsmatch borta locka en väldigt fin publikskara.

Man får även säga att Timrå har fått en fin start på säsongen med tre inspelade poäng på två matcher. Först bortatorsk mot Linköping med 4-1, men senast tog man jätteskalpen när man besegrade Växjö med 2-1 på hemmais. Men som jag varit inne på så många gånger förut kan man inte bara titta på resultaten. Timrå förlorade skotten mot Växjö med 43-18 och borde egentligen förlorat den matchen. Timrå är det laget som hittills blivit mest bombarderat med skott denna säsongen och det skulle inte förvåna mig om det även är så vid säsongens slut. 69 skott har Timrå fått på sitt egna mål, det går att jämföra med Skellefteå som släppt till 43 på sina två inledande matcher, en markant skillnad.

Timrå har rätt svårt att skapa lägen och nu möter man en väldigt stark defensiv. Dessutom har Timrå släppt till väldigt mycket lägen i sina två inledande matcher och fortsätter man så kommer det bli väldigt tufft borta mot Skellefteå som är oerhört effektiva i sitt målgörande.

Jag tror detta blir en mycket tuff kväll för Timrå och en väldigt rolig kväll för Skellefteå. Jag tror det blir en klar hemmaseger, ska vi säga 4-1?

Match: Skellefteå - Timrå
Spel: Skellefteå -1.5
Odds: 1.85
Insats: Flat
Bolag: FastBet
Spelstopp: Lördag 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip