Slovakien ställs mot Danmark i en viktigt match då en seger skulle sätta laget i ett bra läge i kampen om slutspel, och här tror jag att man vinner.

Slovakien kommer till denna matchen med tre segrar och en förlust, något som betyder att man spelat ihop nio poäng.
Segrarna har kommit mot Belarus, Storbritannien och Ryssland där just segern mot ryssarna imponerade rejält.
Nu senast åkte man dock på en rejäl käftsmäll då man förlorade med 8-1 mot Schweiz, och den matchen får man bara glömma.

Man har bra läge att nå slutspel men med tanke på att man ställs mot Sverige och Tjeckien i de två sista matcherna så lär man göra allt man kan för att vinna denna matchen, för det är ett klart lättare motståndet på pappret.

I laget hittar vi spelare som Cehlarik och Hrivik som båda spelade i Leksand under säsongen, och de har sett riktigt vassa ut.
I övrigt har man spelare som Studenic, Liska och Lantosi, så det finns helt klart kvalitet i laget.
Saknas gör Rosandic och Pospisil.

Danmark har spelat fem matcher hittills, och det har slutat med tre segrar och två förluster.
Segrarna har kommit mot Sverige, Belarus och Storbritannien, men i matchen mot Storbritannien så krävdes det förlängning för att vinna, något som knappast imponerar.
Förlusterna har kommit mot Ryssland och Schweiz, och det är inget att säga något om då de håller en klart högre nivå.
Här är det match igen dygnet efter segern mot Belarus, och det ser jag som en klar nackdel då det kan vara en del slitna ben till denna matchen.

Truppen har en riktigt bra spetsspelare i Nicklas Jensen som hittills gjort sju poäng, och där får slovakerna se upp. I övrigt så har man spelare som Lauridsen, Lassen, Meyer och True, men överlag så har man en svagare trupp än Slovakien.
Man saknar även viktiga Boedker som gjort fyra poäng hittills, och det är ett klart minus.

Slovakien har en viktig match framför sig i kampen om en slutspelsplats och här är det bara seger som gäller, och jag tror att man visar sig starkast i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip