Slovakien stöter på sitt tuffaste motstånd hittills i turneringen då Kanada väntar under måndagen, och här tror jag på en bekväm kanadensisk seger.

Slovakien öppnade som väntat med en seger i premiären då man slog Frankrike med 2-4, men det avgörande målet kom i öppen kasse, så det var ingen promenadseger.
Nu senast kom första förlusten då Tyskland blev för svåra, och siffrorna skrevs till 1-2.
Det var trots förlusten ingen dålig match man gjorde, men här väntar tuffare motstånd.

I laget har man namn som Tatar och Lantosi samt talangen Slafkovksy för att nämna några. Överlag är truppen dock svag då man varken har med spelare som Hrivik eller Cehlarik, och man är helt enkelt inte på samma nivå som Kanada.

Kanada slog Tyskland i premiären med 3-5 där man hade en 1-5 ledning inför den tredje perioden, men tyskarna putsade till siffrorna två gånger om i powerplay.
Nu senast väntade Italien och där blev det planenligt en bekväm seger med 1-6, och talangen Dawson Mercer stod för två assist i matchen.

Även om man inte har några superstjärnor i laget så finns det spelare med kvalitet i Barzal, Dubois, Chabot och Batherson samt talanger som Sillinger och Mercer, så laget håller en klart bättre nivå än Slovakien, och här räknar jag med att man tar en ny seger i turneringen.

Slovakiens lag är inte på samma nivå som Kanadas, något jag även trots vi kommer få se under matchen, och jag tror på en bekväm seger för kanadensarna i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip