Jumbon Slovenien tar emot Slovakien som jagar slutspel, och här skiljer det en hel del i kvalitet.

Slovenien står fortsatt på noll poäng och man har hittills 6-22 i målskillnad, så man sliter både offensivt och defensivt.
Nu senast gjorde man en av sina bästa matcher i turneringen men föll trots det med 3-2 mot Lettland, vilket säger en hel del om laget.

Man har några bekanta namn från Sverige i Jeglic, Urbas, Sabolic och Ticar. Det är dock en högst begränsad trupp man kommer med, vilket dessutom syns på tabellen, och här talar det mesta för att man åker på en ny förlust.

Slovakien numret större

Slovakien förlorade högst oväntat mot Kazakstan senast efter straffar med 4-3, vilket var en rejäl missräkning. Man var dock laget som skapade klart mest lägen, och sett till matchbilden så bör man nog ha vunnit.
Än är dock inte slutspelsplatsen borta, men det kommer krävas sex poäng om man ska ha chansen, vilket inte är omöjligt då Slovenien och Norge står för motståndet.

Man ha fått en skada på Cehlarik vilket givetvis påverkar offensiven en hel del.
Namn som Hrivik, Panik och Regenda är dock inga dåliga namn, och med tanke på motståndet så bör man gå segrande ur matchen.

Slovakien är ett betydligt mer komplett lag än Slovenien och då man även jagar slutspel så tror jag man sätter gasen i botten direkt, och jag tror man leder efter den första perioden.

Speltips: 2 första perioden och jag investerar 1u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip