Hello!

Dags för den tredje och nästsista hockeymatchen för dagen.

Slovenien som skräller vidare i detta OS. Med endast en NHL spelare i truppen så har nationen stört Ryssland i öppningsmatchen där ryssarna tillslut vann med 5-2 efter mycket om och men. Mycket tack vare ett tveksamt 4-2 mål där musten gick ur Slovenien. Men i andra matchen mot Slovakien så var det inget att skämmas över när laget gick och vann över självaste Slovakien med 3-1. Efter två mållösa perioder så gick Slovenien fram till en 3-0 ledning och var bara 18 sekunder ifrån att få nolla Slovakien.
Slovenien har spelat respektlöst och viker inte ner sig trots att nationen inte har alltför många stjärnspelare. Riktigt kul att se att motivation slår klass.

USA som troligen vann sin grupp tack vare segern över straffarna senast mot Ryssland. Där den store matchavgöranen blev T J Oshie som la sex av åtta straffar åt amerikanerna.
USA som vann lite väl enkelt mot Slovakien i öppningsmatchen efter att ha släppt in 1-1 i början av den andra perioden så tryckte amerikanarna i en växel till och Slovakien hann inte med och USA kunde enkelt mycket enkelt vinna med 7-1. Det jag har sett av detta USA så känns det på förhand som laget kommer bli en farlig guldkandidat där jag ser ett brons som sämst.

Kommentar:
Slovenien som verkligen spelar med namnet fram på tröjan och inte det som står på ryggen. Med Anze Kopitar i spetsen så har Slovenien verkligen gjort ett imponerande OS. Samma sak med USA som verkligen kliver in och visar att vi är här för att vinna guldet.
Känslan är dock i denna match är att Slovenien kommer fortsätta störa motståndet och sälja sig dyrt medan USA som har vunnit gruppen om Ryssland förlorar eller att USA tar minst två poäng i denna match.
Jag tror USA kommer gå ut tidigt för att få ett snabbt ledningsmål för att vara säker på att laget inte kan förlora gruppspelet och nöja sig med att vinna med ett gäng kassar och att Slovenien kommer försöka hålla ner siffrorna för att det inte ska bana iväg och riskera att tappa den tredje platsen i gruppen.
Risken är kanske att Slovenien är lite väl nöjda med segern över Slovakien senast och kommer glömma bort denna match.
Men jag tror inte att USA kommer lyckas vinna med mer än tre fyra mål.
Mitt spel blir därmed Slovenien +4 mål till 1,90 på Betsafe . Alltså insats tillbaka om USA vinner med fyra kassar.
Slutresultat: 4-1?

This is the stats tab
This is the post tip