Juldagen bjuder på hockey i Ryssland då Sochi och Spartak Moscow ska göra upp, och här tror jag att vi får se en del mål i matchen.

Sochi ligger på en tiondeplats i conferencen och bakom sig har man bara Podolsk och Dinamo Riga, så med andra ord har inte säsongen varit någon höjdare.
Samtidigt så är truppen en av de svagare i ligan så det är inte konstigt att man tillhör botten.
Nu på slutet har man dock gjort en del bra matcher där man bland annat slagit tabelltvåan Dynamo Moskva samt Severstal Cherepovets med 5-4.

Man har Magnus Hellberg i kassen och han har varit en av de bästa målvakterna i ligan de senaste säsongerna.
Framåt har man Nikolayev och Glotov som gjort en del poäng hittills, och nu när man möter ett bortasvagt Spartak Moscow så bör man kunna göra en del mål.

Spartak Moskva är ett bättre lag än Sochi i grunden, och just nu ligger man på en åttondeplats i tabellen, vilket betyder slutspel.
Nizhny Novgorod jagar dock bakom då de är en poäng efter samtidigt som de spelat en match mindre, så det gäller att hålla dem bakom sig.

Inför denna matchen är formen riktigt bra då man vunnit fyra av de fem senaste matcherna, och då har man slagit bland annat Salavat Ufa, Jokerit och Magnitogorsk, lag som tillhör de bästa i ligan.
Det finns även spets i Lehtera som gjort 35 poäng på 39 matcher samt Khokhlachev, Shirokov och Heed, och trots att man gjort det sämre på bortaplan hittills så bör man kunna störa ett svagt Sochi.

Här tror jag på en underhållande match då Sochi gjort det bra på slutet samtidigt som gästerna har riktigt bra spets i laget, och jag väljer således att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 1u // TT
This is the stats tab
This is the post tip