Södertälje gick på pumpen senast mot Djurgården där siffrorna skrevs till 4-3, en förlust som också kom på bortais.
I matchen var det som så många gånger förr Videll och Pasic som visade vägen offensivt då den förstnämnda stod för tre assist och den sistnämnda två mål.
Ser man på säsongen hittills har man sett riktigt bra ut då man ligger på en fin fjärdeplats i tabellen, och defensivt är man stabila då bara Modo har släppt in färre mål hittills.

Till skillnad från senast är det hemmais som väntar nu och där har man tagit 45 av sina 75 inspelade poäng samtidigt som man jagar sjunde raka hemmasegern, så det är ett stort plus i matchen.

Almtunas sjundeplats i tabellen är verkligen en positiv överraskning då man gjort en riktigt bra säsong hittills, och då det är ett stort hopp upp till sjätteplatsen gäller det att hålla jagande lag bakom sig och försöka nypa en åttondelsfinalplats.
Man kommer närmast från en 2-1 seger mot Vita Hästen efter straffar, men nu väntar en betydligt tuffare uppgift.

I truppen har man några skickliga spelare i bland annat Asplund och Norbäck. Man har dock ett lag som tillhör ett av de svagare i ligan, så man har verkligen presterat över förväntan, och med Golovkovs ur spel då han nyligen blivit köpt av just Södertälje bör man få det tufft.

Södertälje är det klart bättre laget och då man även trivs ypperligt på hemmais så ska man absolut kunna fälla ett i grunden rätt blekt Almtuna, och jag går på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip