SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Härlig match här mellan Södertälje och Karlskoga, och jag har en idé i matchen.

Södertälje har ett intressant lag denna säsong då man har spelare som Olesen, Blomstrand och Bailey. Man har även inlånade spelare i Bouchard, Vejdemo och Fagemo, så det finns en hel del kvalitet i truppen.

Hittills har man dock blandat och gett då man vunnit tre av åtta matcher. Man har heller inte vunnit två raka matcher, så spelet har varit klart ojämnt.

Senast så vann man hemma mot Tingsryd hemma med 3-2, och det var tidigare nämnda spelare som gjorde det framåt.
Man förlorade dock skotten med 23-32, och gästerna skapade absolut tillräckligt för att ta poäng i matchen.
Man ser även ut att få klara sig utan kapten Von Sivers då han dras med en axelskada och det gör absolut inte uppgiften lättare.

Karlskoga har efter två raka förluster inledningsvis steppat upp rejält och man står just nu på fyra raka segrar.
I de tre senaste matcherna har man vunnit med 0-5 4-0 och 0-4 där Väsby, Södertälje och Modo varit motståndare, vilket betyder att man nu hållit nollan i tre raka matcher.

Tor Immo stod för ett hattrick i segermatchen mot Modo och han såg riktigt bra ut, och överlag så gjorde man en riktigt bra insats och släppte bara till 18 skott mot egen kasse.

I övrigt har spelare som Thorell, Björklund och Rekonen sett riktigt bra ut hittills, så för dagen är formen helt på topp.

Södertälje har en bra topp i laget. Man har dock varit ojämna hittills, och här tror jag klart mest på ett stekhett Karlskoga, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till 2.60 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip