Bolagen målar upp detta som en 50/50 match, vilket det inte är i mina ögon.

Leksand placerar sig på en tredjeplats i dagsläget och har både Västerås och Malmö flämtande bakom sig, så det vill till att man fortsätter leverera för att knipa en direktplats. Anmärkningsvärt är att Leksand ligger absolut sist i PP statistiken med ynka 8%. Nu gjorde man mål i PP senast och förhoppningsvis lossnar det i den spelformen. I boxplay ligger man däremot i topp med nästan 90% dödande, det är en ruskigt bra siffra.
Skadeläget ser riktigt bra ut, där det enda lilla avbräcket är Gabriel Karlsson som precis kommit på is igen. Man skeppade precis iväg Henric Andersen och Martin Karlsson som inte presterat som man önskat, men det är knappast något som bekymrar laget.

Jag var precis i kontakt med en spelare som hälsade att dom tränat på bra under veckan och stämningen är på topp i truppen inför kvällens drabbning.

Södertälje är inget lag som imponerat särskilt mycket på mig i år. Man blev av med nästan hela laget från tiden i ES, och har nu ett mediokert lag enligt mig.
De matcher jag sett av SSK har man sett rejält tröga och tunga ut.
Skadeläget enligt hemsidan är sådant att Ziga Jeglic är borta i två veckor till, även frågetecken för "Bemis" (antar att det är Stefan Bemström?).
Jonas Engström är tillbaka i laget.

Det förväntas bli mycket publik i kvällens match, något som normalt ska gynna hemmalaget. Men Leksand har många fans i detta avlånga land, och jag tror bortalaget får riktigt bra support från läktarn ikväll.

2.30 som Betsson erbjuder tycker jag är för högt på Leksand, spelar 4u!

This is the stats tab
This is the post tip