Hockeyallsvenskan bjuder på full omgång ikväll och det finns mycket att sätta tänderna i. Nu faller mitt val på matchen mellan Södertälje och Leksand, där jag tycker mig ha funnit ett spel på 1x2 marknaden.

Södertälje ligger åtta i tabellen och det är otroligt jämnt mellan platserna i det skiktet av tabellen. Man har Modo som jagar en pinne bakom och sedan flera lag ytterligare som jagar några poäng bakom. Kollar man uppåt så jagar man både Björklöven och Oskarshamn som ligger fyra poäng före, och det är ett viktigt skede i serien just nu.
Det är ett lite udda facit man har denna säsong, nämnligen att man är seriens klart sämsta hemmalag med blott sju segrar på 19 matcher, samtidigt som man är seriens bästa bortalag med tolv segrar på 21 matcher, vilket är förvånansvärt.
Man kommer från en dubbelmatch mot karlskoga där man på hemmaplan förlorade med 3-4 på förlängning och borta blev det en 2-0 förlust.

Leksand kommer från en dubbelseger mot Västervik där man vann både hemma och bortamötet med 4-1, och formen är bra med tre segrar de fyra senaste matcherna. Man är visserligen starkare på hemmaplan vilket de flesta av lagen är, men jag tycker ändå man gjort det bra även på bortaplan och det visar även tabellen då man bara är tre pinnar från serieledning.
Man har en av ligans intressantaste trupp och man förtjänar att ligga där man gör i tabellen. Alex Friesen ligger högt upp i poängligan och det är en spelare jag gillar skarpt då jag såg honom mot Troja/Ljungby i början av November, och man såg att han höll en bra klass.

Jag gillar verkligen oddset på 1.91 för Leksand och jag litar på att de löser en vinst ikväll.

Speltips: 2 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip