Formstarka Södertälje gästas av Modo, och här har jag tagit ställning för hemmalaget.

Södertälje kommer med formen på topp och man har nu tagit fyra segrar på de fem senaste matcherna.

Senast så gjorde man en riktigt bra match då man vann mot Kristianstad med fina 1-9. Man var sylvassa framåt och Olesen såg fortsatt bra ut framåt samtidigt som Lindbäck stod för ett hattrick i matchen.

Nu är det hemmaplan och det ser jag som en klar fördel då man tagit 19 av sina 28 poäng i sin egen borg.

Modo kommer med två raka segrar och i den näst senaste matchen slog man dagens motståndare med 4-3 efter förlängning. Då var man på hemmaplan och nu är det omvända roller, och här tror jag man får det klart tuffare.

Senast så slog man Väsby med 5-2. Det såg länge ut att kunna bli poängtapp då 2-2 stod sig väldigt länge, men med bara fyra minuter kvar så gjorde man det viktigts 3-2 målet, och man kunde sedan göra ett par mål till.

Positivt för laget är att Karlkvist är tillbaka i klubben och det dröjde bara 23 minuter innan han gjorde mål, och han kommer bli oerhört nyttig för lagets offensiv.

Södertälje kommer från en 1-9 seger som lär ge en rejäl boost i självförtroendet och nu när man spelar hemma så tror jag Modo väger för lätt, och jag väljer att ta ställning för hemmalaget i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT