Dags för Södertälje att ta sig an Mora, och här tar jag ställning för hemmalaget.

Södertälje öppnade serien med att vinna mot Väsby. Därefter blev det tre raka förluster mot Västerås, Almtuna och Västervik. Man spelade dock helt okej, men effektiviteten fanns inte där.

Senast lossnade det dock för laget, och det rejält då man krossade Kristianstad borta med 0-6.
Samtliga kedjor producerade framåt och det visar även att man har en fin bredd i laget.
Olesen fick in två puckar och linan med han, Fagemo och Bailey såg bra ut, även om det finns klart mer att hämta av just Bailey.
Man har tillgång till samma spelare som senast, så läget i laget är bra.

Mora har spelat tre matcher hittills i serien, och det har slutat med två segrar och en förlust.
I premiären blev det seger med 3-4 mot Karlskoga, och man gjorde en stabil insats. Därefter åkte man på en förlust mot Västervik i en match som slutade 3-4 efter förlängning.

Senast blev det en 1-2 seger i en tight match mot Kristianstad. Matchen var dock riktigt jämn och det kunde likaväl varit Kristianstad som gick segrande ur den matchen.

Nu var det fem dagar sedan man spelade den matchen, och känslan är att man kanske fått lite väl lång vila, och är man inte helt på topp så kommer man få det tufft mot ett starkt Södertälje.

Här håller jag Södertälje som det bättre laget i matchen, och då man fick ordentlig utdelning framåt senast så tror jag det lossnat, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u till 1.89 hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip