Allsvenskan bjuder på fyra matcher under fredagen, och i matchen mellan Södertälje och Tingsryd har jag en idé.

Södertälje ligger näst sist i tabellen med 19 inspelade poäng efter 18 omgångar.
Man kommer med två raka segrar där man vunnit efter förlängning och det lär vara skönt för laget då man inte rosat marknaden. Innan dess så hade man två stors förluster med 9-3 och 3-6, och defensiven har varit en stor bidragande faktor till att resultaten inte kommit. Man är ett av lagen som släpper in flest mål i serien samtidigt som det finns mer att önska offensivt. Man bör ha fått upp lite självförtroende efter de två segrarna här och när Tingsryd kommer på besök så tror jag att man kan få in en del puckar.

Tingsryd ligger nia i tabellen och man har gjort det bra hittills då man var bottentippade inför säsongen. Man kommer dock från en 0-4 förlust, men det var mot suveräna Björklöven, så den tar jag inte så hårt på. Här har man betydligt lättare motstånd och man möter ett hemmalag som har brister defensivt. Även Tingsryd har en del brister i defensiven då man precis som hemmalaget släpper in mycket mål, och detta tror jag slutar med en målrik match.
Bortaspelet har varit bra för laget och där har man plockat fler poäng än på hemmaplan trots att man spelat en match mindre.

Två defensivt svaga lag möts här och jag tror vi får se en match med mycket mål, och jag väljer att kliva in på överspelet.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip