Södertälje fick en bra start på playaout-finalen mot Troja/Ljungby då de vann rond ett med 3-1, Nu väntar match två och återigen får SSK fördel av hemmais och då tror jag att de plockar andra raka!

Troja/Ljungby fick iväg 31 skott på mål mot Södertälje senast, men Nikita Tolopilo i SSK-kassen motade 30 av dessa och var en starkt bidragande orsak till att det blev hemmaseger. Nu väntar rond två lagen emellan och för andra matchen i rad får Södertälje chansen att agera hemmalag.

Ser vi till tidigare besök här så har Troja haft det tufft mot just SSK borta och min idé är att det fortsätter så. Efter den här matchen vänder matchserien till Småland och innan avresa dit vill Södertälje såklart ha med sig ett så bra utgångsläge som möjligt.

Hemmalaget är strået vassare och ska ses med god chans på sin hemmais. Att SSK ligger i detta kvalspel för att försvara sin plats i Hockeyallsvenskan är en rejäl missräkning för dem, men att Troja befinner sig där är dock desto mer väntat.

Min idé är att hemmalaget spinner vidare på det de visade upp i match ett och att de löser en andra raka seger är taget.

SPELTIPS
Södertälje vinner matchen (ordinarie speltid) till 1.78 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip