Äntligen dags för hockeyallsvenskan att dra igång och jag har hittat ett spel i matchen mellan Södertälje och Väsby.

Södertälje har gjort en rätt svag försäsong då man bara vunnit två av de sju matcherna man spelat. Det ska dock sägas att i två av matcherna har man spelat mot Djurgården och Brynäs, två lag som spelar i högstaligan.

Inför denna säsongen har man plockat in ett par intressanta spelare i Matt Bailey och Anton Heikkinen. Med rådande situation på andra sidan Atlanten så har man också lånat in spets i Fagemo, Vejdemo och Bouchard, så truppen ser helt klart intressant ut.

Väsby vann tre av sju matcher under försäsongen och man både vann och förlorade mot Södertälje. Man har dock mött klart enklare motstånd under försäsongen då de andra två segrarna kommit mot Huddinge och Nyköping.

Man har kvar många spelare från divison 1 och känslan är att man kommer få det svårt att hålla sig kvar.
Det har dock gjorts en del intressanta förstärkningar och då tänker jag främst på Lavoie som lånats in, och han kommer bli intressant att följa. I övrigt så har man förstärkt med backarna Bouramman och Spangberg, målvakten Henrik Lundberg samt de offensiva spelarna Sebastian Bengtsson och Rommel för att nämna några.

Södertälje har kvar många av sina bästa spelare från förra säsongen samtidigt som man lånat in spetsspelare, och här bör man vara numret större och vinna bekvämt i premiären.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos Nordicbet & Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip