Södertälje och Västerås ska göra upp här, och jag har min idé klar i matchen.

Södertälje knep segern senast då lagen möttes, och det slutade 2-1 efter straffar. Blomberg satte den avgörande straffen vilket gav hemmalaget extrapoängen.
I matchen stod Rynnäs för en kanoninsats mellan stolparna då han räddade 26/27 skott, och han var högst bidragande till segern.

Detta var lagets andra raka seger efter att man haft ett par tyngre förluster, så formen känns absolut påväg uppåt.
I laget finns det spelare som Blomstrand, Lindbäck och Olesen för att nämna några, så truppen håller en hög nivå.

Nu är det hemmaplan och där har man vunnit 13 av sina 19 matcher, och det är ett väldigt bra facit. Man har även vunnit sex av sina sju senaste matcher på hemmaplan, så det är inte lätt att komma hit som bortalag, och det är något jag tror Västerås får känna på här.

Västerås förlorade senast borta mot Södertälje efter straffar, och precis som hemmalagets målvakt stod Kruse för en riktigt bra insats i kassen.
I och med att man tog poäng så betyder det nu att man tagit poäng i fem raka matcher, så formen är bra, speciellt då motståndet varit rätt tufft.

I truppen finns det en del bra spelare då heta Lunsjö finns i laget samt Jansson, Benker och Zetterberg. Jag tycker dock truppen är en bit ifrån de bästa lagen, och här tror jag man får det tuffare än senast.
Nu är det även bortaplan och där har man inte varit lika lyckosamma som på hemmaplan då man bara vunnit nio av 19 matcher på resande fot, så det är ett minus i matchen.

Södertälje vann det senaste mötet mellan lagen och nu när man återigen får spela på hemmaplan så tror jag man visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip