Lördagens enda match i hockeyallsvenskan står Södertälje och Västerås för, och här har jag hittat ett spel.

Södertälje har efter förlusten mot Björklöven i premiären med 2-10 nu tagit poäng i tre raka matcher, något som är väldigt starkt. Nu senast blev det en seger efter straffar hemma mot Mora där det slutade 2-2 efter full tid, ett lag man i matchen innan också förlorade mot efter straffar.
Nu ställs man på nytt tufft motstånd i form av Västerås, och här gäller det att man verkligen gör en bra insats om man ska kunna vinna.

I laget finns det en hel del kvalitet framåt i form av Harju, Smith, Lindberg och Pollock, och där får gästerna se upp.
Defensivt känns man dock inte alls lika starka som offensivt, något jag tror kan bli ett problem i matchen, och jag tycker inte att man ska vara favoriter i matchen.

Västerås har vunnit två av sina fyra matcher man spelet hittills, och det är ett godkänt facit, speciellt då förlusterna kommit mot topplagen HV71 och Karlskoga.
Segrarna har tagits mot Tingsryd och Vita Hästen där man vann med 5-2 respektive 8-4, så offensivt levererade man rejält.
Defensivt har man dock inte sett stabila ut, något man lär ha pratat om, och jag tror att man går ut och gör det bättre i denna matchen.

Offensivt är man precis som hemmalaget skickliga då man har spelare som Lavoie, Svensson, Frycklund och Lunsjö för att nämna några.
Till denna matchen får man eventuellt också tillbaka From och Skedung, något som absolut skulle vara positivt.
Man har dock ett så pass bra lag att man ska kunna vinna matchen även om ett par spelare saknas, och här tycker jag att man blir lite väl underskattade.

Södertälje har tagit poäng i tre raka matcher nu men här ställs man mot ett revanschsuget Västerås som håller en riktigt bra nivå, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip