Bottenmöte väntar i HockeyAllsvenskan under tisdagskvällen och detta mellan Södertälje och Vita Hästen där tre mycket viktiga poäng står på spel.

SSK är i inför nedsläpp ett lag för negativt kval och just nu har de tre poäng upp till säker mark. Den platsen som Vita Hästen har, vilket innebär att detta motstånd är ett lag de verkligen inte får förlora emot. Gästerna har tre poängs försprång på SSK och samtidigt står dem på 42 spelade matcher jämfört med SSK som har hunnit med 43 matcher.

En sak som lagen har gemensamt är att de båda två är vana vid målrika tillställningar. Ser vi till vad Vita Hästen presterat så har de gått över 5,5 mål i 27 av 42 ligamatcher totalt och som bortalag har 13 av 22 matcher passerats med över 5,5 mål gjorda.

Vad gäller hemmalaget så har åtta av 22 på hemmais levererat över 5,5 mål och totalt är det 21 av 43. SSK har dock inte riktigt lika vass offensiv som motståndarna, men denna gång ställs de mot ett lag som släpper in lika många mål bakåt och då är ett resultat som 3-3 eller 4-3, 3-4 inte helt otänkbart i min bok.

SPELTIPS
Jag landar i att över 5,5 mål i matchen till oddset 1.74 är värt att syna hos LeoVegas / 888sport / Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip