Ångestladdat bottenmöte i hockeyallsvenskan under tisdagen då Södertälje och Vita Hästen ska göra upp under kvällen.

Södertälje ligger näst sist i tabellen och just nu ligger man på negativt kval då man har tre poäng upp till just Vita Hästen. Man har dock en match mer spelad, så det är verkligen en viktig match man ställs inför.
Nu senast plockade man poäng av Västerås så bortais, en poäng som var väldigt viktigt, och det var starkt gjort.

Man har en del spelare i Haag, Willman och Hjelm som gjort det bra under säsongen. Laget har dock inte fått det att stämma samtidigt som flera spelare inte levt upp till förväntningarna, och här är jag inte alls säker att man bara går ut och vinner.

Vita Hästen ligger på den viktiga tolfteplatsen som betyder att man undviker negativt kval, och skulle man ta en seger här så får man mer andrum bakom just jagande Södertälje.
Till denna matchen kommer man med fyra raka nederlag och bara två inspelade poäng. Nu senast snodde man dock poäng från serietvåan Modo då man hämtade upp 1-4 till 4-4 i den sista perioden, så man bör komma till denna matchen med bra självförtroende.

Nyförvärven Meija och Alisauskas debuterade senast och den förstnämnda stod även för ett mål i matchen, och de kommer absolut förstärka laget. Man har även namn som Marenis, Sissons och Mackin i laget som håller en bra nivå, och här kan man absolut störa Södertälje.

Viktig match för båda lagen här och jag tycker att gästerna blir lite väl underskattade då man trots allt möter ett svagt Södertälje, och jag tror att man får med sig minst en poäng från matchen.

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip