Dags för tredje matchen på fem dagar mellan Södertälje och Vita Hästen och i de två tidigare matcherna har det blivit segrar för gästerna, något jag tror det blir även här.

Södertälje har förlorat båda matcherna på slutet mot Vita Hästen med 4-1 och 1-4, något som är en riktigt tungt då man halkat efter, och man får svårt att ta sig upp från en play-outplats.
Offensiven är ett stort problem då man bra gjort 109 mål framåt och med det är bara jumbon Troja/Ljungby sämre med sina 101, men då har de också spelat två matcher färre.

Man har spelare som Haag, Willman och Marcinew som gjort det bra för laget, men under hela säsongen har man spelat alldeles för dålig hockey samtidigt som de flesta spelarna inte kommit upp i nivå, och efter två raka nederlag mot Vita Hästen så lär inte känslan vara den bästa när man kliver in i denna matchen.

Vita Hästens segrar på slutet har sett till att man just nu ligger på en tiondeplats, vilket betyder åttondelsfinalspel. Bakom sig har man Tingsryd på samma poäng, men med en match mindre spelad så har man läge att koppla grepp här, så det är viktiga matcher framöver för laget.

Man har på slutet förstärkt upp laget med Alisauskas och Meija från KHL, och det är spelare som verkligen spetsar till truppen. Spelare som Marenis, Eriksson, Mackin och Sissons finns sedan tidigare i laget, så det finns en hel del intressanta spelare, och i mina ögon ska man inte vara underdogs här.

Södertälje får det inte alls att stämma och då Vita Hästen vunnit de två matcherna på slutet bör man ha ett mentalt övertag här, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip