Speltips: Sp Moskva - Avangard Omsk

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-19 18:30
Land: Ryssland
Liga: KHL
Odds: 1.92
Tips: 2
Dags för KHL och Spartak Moskva tar emot starka Avangard Omsk i en match där jag tror mig ha hittar vinnaren.

Spartak Moskva ser ut att ha tappat luften hela efter en del fina insatser i slutet av september. Då vann man fyra av fem matcher och fick bara stryk av Jokerit. Låt säga att motståndet inte var det tuffaste, men man spelade betydligt bättre än vad man gör just nu.
Nu står man på fem raka förluster där man förlorat mot lag som Podolsk och Severstal Cherepovets, två lag som inte håller någon högre klass. Man har också förlorat mot CSKA Moskva och St Petersburg vilket såklart är en övermäktig uppgift. I laget finns Alexander Khokhlachev, en spelare som hämtats in från St Petersburg och som jag anser är lagets bästa spelare. Han har gjort vad han kunnat och 15 poäng på 18 matcher är klart godkänt. Laget är dock för ojämnt, vilket gör att man inte kommer kunna blanda i sig de högre placeringarna i år.

Avangard Omsk har jag blivit riktigt förtjust i denna säsong. Man har värvat in André Petersson från Sochi för att spetsa till målskyttet. Man har även hämtat in Dennis Everberg från Växjö och Kugryshev från CSKA Moskva, vilket spetsar till truppen bra.
Man förlorade näst senast mot Amur Khabarovsk med 0-1 vilket är för mig en gåta då man efter en jämn första period tog över matcher fullständigt men lyckades inte få hål på en för dagen kanonbra Metsola i kassen. Man vann skotten med 36-14 och visade ändå att man kommer att tillhöra toppen i år. Senast vann man med 3-2 på hemmaplan, efter en match som också blev mer spännande än den borde. Man visade dock moral och kunde avgöra sent i den tredje perioden. Även denna match hade man ett klart skottövertag (40-18), efter en andraperiod där man spelade ut gästerna efter noter och vann skotten med 20-2.

Gästerna står i fina 1.92 hos williamhill, vilket jag tycker är lite väl högt med tanke på vilken form och klasskillnad det är på lagen, och oddset bör droppa ner en del innan nedsläpp.

Speltips: 2 vilket betyder bortaseger efter ordinarie tid och jag kliver in med 4u // Tobbe
  Sp Moskva - Avangard Omsk
Spela på Speltips Sp Moskva - Avangard Omsk
TobbesTips - 19 Oktober 2017 - 10:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Denis Istomin - Mikael Ymer
Tennis - ATP Båstad - Mikael Ymer
1.95
17:55  Shkupi - Glasgow Rangers
Fotboll - Europa League - 2 håller nollan
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar