Dags för kvartsfinaler i CHL och här ska Sparta Prag ta emot Rögle, och jag tror att det är fördel gästerna här.

Sparta Prag har gjort en bra turnering då man vann sin grupp före Växjö, Bremerhaven och TPS, och totalt blev det fem segrar på sex matcher. I åttondelsfinalen ställdes man mot tufft motstånd i form av Skellefteå, men där visade man effektivitet då man vann bortamötet med 1-3, och även att man förlorade hemmamatchen med 1-2 så gick man vidare med totalt 4-3 över två matcher.

I truppen finns det flera spelare som spelat i NHL, bland annat Sobotka, Chlapik och Horak för att nämna några. Samtidigt har man Erik Thorell som öser i poäng för laget, så det finns helt klart kvalitet i truppen.
Man möter dock ett väldigt starkt motstånd här, och känslan är att man får det tufft i matchen.

Rögle har haft det tufft på slutet då man bara vunnit två av de fem senaste matcherna, och man kan klart bättre. Man gör det dock väldigt bra i ligan då man ligger på en andraplats, men då ska man även komma ihåg att man spelat två matcher färre än serieledande Frölunda, och det skiljer trots allt bara en poäng.
I CHL har man gjort det bra då man precis som hemmalaget vann fem av sex matcher i gruppspelet.

I åttondelsfinalen ställdes man mot starka Zürich, och det är ingen lätt uppgift.
Man vann dock den matchserien då man vann med 3-4 borta samt 3-1 hemma, något som är väldigt bra gjort.
Man har spelare som Bristedt, Everberg och Bengtsson i laget samt en glödhet Tambellini som gjort poäng i tolv raka matcher, så laget håller en riktigt hög nivå, och känslan är att man bör kunna nypa en seger här.

Sparta Prag är ett bra lag med flera meriterade spelare. Man ställs dock mot ett starkt Rögle som i mina ögon är ett bättre lag, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip