Spartak Moskva går upp mot Dinamo Riga under söndagen, och här bör segerchansen vara god.

Spartak Moskva har två raka förluster i ryggen och det är inget att skämmas över då man mött topplagen Cska Moskva och St Petersburg.
Inledningen på säsongen hittills har annars varit bra då man vunnit fyra av sju matcher, och mot de jämngoda eller sämre lagen har det blivit segrar.

I truppen finns det vassa spelare i Pettersson, Shirokov, Khokhlachev, Lokitonov och Kugryshev som samtliga håller en hög nivå, och nu när man ställs mot ett av ligans sämsta lag så bör man kunna vända förlustsviten.

Dinamo Riga tillhör ett av ligans svagaste lag, och det har man även varit i tidigare säsonger.
Till denna matchen kommer man med två raka segrar och det mot Nizhny Novgorod samt Barys Nur Sultan.
En stor anledning till segrarna är att Mattsson har gjort riktigt bra matcher mellan stolparna, men att bara lita på målvakten kommer inte hålla i längden.

Truppen har en del ljusglimtar i Shinkaruk, Radil och Poirier. Truppen överlag håller dock en alldeles för låg nivå och jag tror man får det otroligt tufft att ta en ny seger, speciellt nu när matchen också spelas på bortais.

Spartak Moskva är ett bra lag med flera intressanta spelare och efter två tuffa matcher så möter man ett väldigt beskedligt motstånd i Dinamo Riga, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip