Natten till tisdag bjuder på match mellan St Louis och Anaheim, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

St Louis kommer från en 4-3 förlust efter förlängning mot Minnesota i en match man hade 1-3 inför den sista perioden. Väl där kom Minnesota ut och var det klart bättre laget, och vändningen var ett faktum.
Det var dock starkt att ta poäng i matchen då det inte är något lätt bortamatch.

Kikar man på formen så är den bra då man vunnit fyra av sina fem senaste matcher, och då har man mött Minnesota och Colorado i dessa matcher, så motståndet har varit klart tuffare än man ställs mot här.
Man slåss även i allra högsta grad om en slutspelsplats och även om det ser bra ut så gäller det att fortsätta vinna matcher för att säkra platsen så tidigt som möjligt.

Truppen håller en bra nivå då spelare som Schenn, Perron, O’Reilly och Hoffman finns i laget, så kvalitet finns det gott om, och som lag är man klart bättre än Anaheim.
Saknas gör Tarasenko, Dunn, Krug, Sundqvist och Gunnarsson.

Anaheim kommer från en 6-2 seger på hemmais i bottenmötet mot LA Kings, och insatsen var bra.
Man ska dock komma ihåg att man mötte ett svagt motstånd och till denna matchen ställs man på klart tuffare prov.
Kikar man på formen så är även den svag då man bara vunnit två av de åtta senaste matcherna, och då har man mött just LA Kings i fem av dessa matcher.

Kikar man på truppen så finns det en del intressanta spelare som håller en bra nivå. Överlag så är dock truppen alldeles för klen, och då man även saknar spelare som Henrique, Silfverberg och Lindholm för att nämna några så bör man väga för lätt här.

St Louis kommer med bra form och då slutspelsplatsen ännu inte är säkrad så har man klart mer att spela om än gästerna, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip