St Louis tar emot Anaheim hemma i Enterprise Center i nattens enda match i NHL, och här tar jag tydlig ställning för hemmalaget.

St Louis har gjort flera starka resultat på slutet då man kommer med tre segrar, och man har slagit Boston, LA Kings och Minnesota, så det har inte varit något enkelt motstånd.
Man gör även sina bästa matcher på hemmais så det är ett klart plus att man spelar hemma här.

Skadeläget i truppen är bra då ser ut att ha full trupp att tillgå. Namn som Buchnevich, Kyrou, Schenn och Thomas finns i truppen så det finns mycket kvalitet framåt samtidigt som man har Krug och Faulk defensivt, och med tanke på att skadeläget är klart bättre än gästernas ska man ha goda chanser att gå vinnande ur denna match.

Anaheim väger för lätt igen

Anaheim slåss i botten av tabellen och man är helt borta från slutspel, vilket gör att motivationen kanske inte heller är på topp match efter match.
Inför denna matchen har man fem raka nederlag i ryggen där man senast åkte på en 6-0 förlust, och faktum är att man inte hittat nätet i de två senaste matcherna.

En förklaring till den trubbiga offensiven är att man bland annat gjort sig av med Henrique som stod för mycket offensivt.
Dessutom har man Leo Carlsson och Zegras borta samtidigt som Jones, McTavish och Gudas är frågetecken, så det är mycket viktiga spelare som är borta, vilket bör göra det svårt även här.

St Louis håller en bättre nivå än gästerna och med tanke på skadeläget så är det klar fördel hemmalaget i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Gibson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip